7 luni ca 7 zile

Dragul meu,

  Timpul se contracta! Cand iubesti nemasurat, cand te trezesti  cu zambetul cel mai drag in fiecare dimineata, cand descoperi fiecare particica din lumea asta cu ochi neinchipuit de curiosi, cand nu te mai saturi sa vezi doi dinti si sa ii masori de fiecare data, cand admiri fiecare gurita murdara de mancare si fiecare reactie la “degustare”,  cand admiri curiozitatea si incapatanarea de a explora fiecare masa, scaun, carte sau orice alt obiect.

 In general,  cand esti fericit, timpul se contracta si simti ca au trecut 7 zile cand de fapt au trecut 7 luni. Ai trecut intr-o etapa noua, copil iubit, si imi doresc sa fii sanatos si fericit ca acum. Sa te bucuri la fel de zgomotos, sa mananci la fel de caraghios(poate un pic mai mult😊), sa te joci cu la fel de multa insufletire, sa cercetezi cu aceeasi incapatanare, sa cresti mare, sanatos si norocos!

Tare mi-ar fi placut sa termin textul acesta de ziua ta, dar, vezi tu, timpul se contracta si cand pregatesti feluri de mancare, cauti retete si informatii, speli un omulet de cel putin trei ori pe zi, il schimbi de cel putin tot atatea ori, il alaptezi, il adormi si ii veghezi parte din somn, ii faci jocuri si jucarii, il plimbi si cate altele pe care le stiu mamele. Incerc din rasputeri sa imi respect planurile, doar ca uneori socoteala mea nu se potriveste cu a ta si mami iese pe minus. Nu-i bai, recupereaza, dar in timp! Acelasi timp despre care e vorba mai sus!

La multi ani,  puiul meu!

Cu toata dragostea, 

Mama❤

Unde se duc scarile rulante?
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s